De, der elsker en ren barbering, kan være forvirrede over, hvad der er tilladt på et fly, når det kommer til barbermaskiner.

Barbermaskine i håndbagage

De, der elsker en ren barbering, kan være forvirrede over, hvad der er tilladt på et fly, når det kommer til barbermaskiner. Der er et par regler om, hvad der er tilladt i en håndbagage, når det kommer til barberingsredskaber, men takket være den elektriske barbermaskine der ikke er så skarp, er barbermaskinen egnet til flyrejser, ifølge Transportation Security Administration. For dem, der rejser med andre barberingsrelaterede toiletartikler, begrænser reglerne dog, hvad de kan medbringe i flyet og bestemmer, hvordan de skal pakkes.

Læs vores stor guide:

HÅRTRIMMER TEST

Tilladte og forbudte barbermaskiner

Ikke kun er en elektrisk barbermaskine tilladt i indchecket bagage, men den kan også bæres på flyet. Dette gælder også barbermaskiner og blader til engangsbrug. Lige barbermaskiner er ikke tilladte, medmindre klingen fjernes på forhånd. Alle andre barbermaskiner er tilladt i indchecket bagage. Batterier til din elektriske barbermaskine er tilladt i håndbagage eller indchecket bagage.

Korrekt opbevaring

Da elektriske barbermaskiner ikke har skarpe objekter, kan du frit vælge, hvordan du vil bære dem med dig, men det anbefales, at du pakker din barbermaskine sikkert, så den ikke bliver beskadiget under transporten. Alle andre skarpe genstande skal pakkes sikkert ind, for at forhindre skade på bagagehåndterene.

3-1-1 Regel om væsker

Hvis du planlægger at rejse med aftershave lotion, cologne eller barbercreme, skal du huske TSAs 3-1-1-regel for væsker og geler. Disse væsker skal være indeholdt i en flaske på 3,4 ounce eller mindre i volumen. Flasker med væsker eller geler skal anbringes i en klar, plastikpose med lynlås. Kun en sådan pose er tilladt pr. person og skal placeres i en screeningbeholder for at passere gennem røntgenmaskinen.

Undgå sikkerhedsproblemer

Hvis du er i tvivl om størrelsen på dine flasker, anbefaler TSA at lægge dem i indchecket bagage. Hvis du har for store mængder af væsker eller geler, bliver dine genstande konfiskeret. Nogle rejsende har rapporteret, at deres elektriske barbermaskiner er tændt under rejsen, efter at de stod i bagagen. Fjern batterierne inden turen for at forhindre en sådan forekomst.

Reservedele til Phillips og Braun barbermaskiner

Phillips reservedele til barbermaskine

Inde på Philips’s hjemmeside, er der en dedikeret søgefunktion, der hjælper brugere af Phillips barbermaskiner og andre produkt, til at find netop den reservedele der passer til deres produkt. Man indtaster blot et modelnummer som man finder på selve produktet eller produktemballagen og taster det ind på hjemmesiden.

Derefter bliver man dirigeret til en anden side, med forskellige reservedele der er tilgængelige til netop det valgte produkt. Har man svært ved at finde modelnummeret, har Phillips også lavet en dedikeret side, der hjælper med at lokalisere modelnummeret på produktet. Vær dog opmærksom på, at ikke alle modeller har reservedele tilgængelige, alt efter om de er udgået fra sortimentet eller ej.

Braun reservedele til barbermaskine

Braun anbefaler at man skifter barberhoveder til barbermaskiner efter 18 måneders brug, for at bibeholde de bedste resultater ved barbering. Reservedele til barbermaskine kan finde på internettet.

🏆 Barbermaskine i håndbagage

Der er et par regler om, hvad der er tilladt i en håndbagage, når det kommer til barberingsredskaber...

🔍 Reservedele til Phillips og Braun barbermaskiner

Inde på Philips’s hjemmeside, er der en dedikeret søgefunktion...

🤔 Braun reservedele til barbermaskine

Braun anbefaler at man skifter barberhoveder til barbermaskiner efter 18...