Et elektrisk løbehjul har en motor, som giver selve løbehjulet strøm til at kunne kører. Man står på det med begge ben og så bruger man trykknapperne eller håndtaget, til at accelerere eller bremse det.

Regler for elektrik løbehjul

Myndighederne i Danmark, har vedtaget adskillige regler der gælder for elektriske løbehjul.

Læs vores stor guide:

BEDSTE EL LØBEHJUL

Generelle færdselsregler:

Når du er i trafikken:

Generelle råd:

Bedste el løbehjul

Tricks på elektrisk løbehjul

Kanin hop

Et af de bedste tricks til at prøve først er Bunny Hop. Det hjælper dig med at blive mere behagelig i luften på dit elektriske løbehjul. Hold begge fødder på scooterdækket og hænderne på begge styr og spring. Det kan tage et par forsøg for at opnå en god højde, men jo mere du vænner dig til følelsen, jo højere kommer du. De bedste trick-scootere har specielle dæk, der hjælper med at hoppe.

Nollie

En anden tilgang til kaninhop-tricket, er Nollie den samme, men bruger kun forhjulet. Læn dig og skub let fremad med dine arme for at løfte baghjulet fra jorden. Mens du ruller på forhjulet, skal du hoppe ved at løfte forhjulet fra jorden. Afhængigt af hastigheden du kører og hvor godt du har det oprindelige kaninhop med, kan du kun starte med at lave en Nollie, hvilket vil være en fantastisk præstation ved dit første forsøg.

Ingen sidefod

Ligesom det lyder, er det når du tager begge fødder fra dækket og strækker dem ud, mens du er i luften. Hop først til en behagelig højde, mens du holder din balance i styret. Det hjælper med at se dækket, når du bringer dine fødder ned igen for en blødere landing. Hvis du er ny med tricks, skal du ikke bekymre dig om at hoppe højt. Start langsomt og bygg din selvtillid over tid. Øv dig i et åbent område uden distraktioner eller forhindringer.

One Hander

Hop igen til den højde, du er fortrolig med, tag den ene hånd af gummihåndtagene og stræk dig ud til siden. Hold et godt greb om styret med den anden hånd og når du kommer ned, skal du sætte begge hænder tilbage på styret for at lande. Ligesom andre begyndertricks, er denne nemmest at lære på en plan overflade.

Barspin

Øv først dette træk på jorden eller med forhjulet uden for kantstenen. Tricket handler om ikke at give slip på styret helt, men snarere dreje stængerne rundt for en fuld rotation. Slip søjlerne omkring en fjerdedel af vejen rundt, og hold din hånd klar, når søjlerne er omkring tre fjerdedele af vejen rundt. Jo højere du hopper på din scooter, jo mere tid har du til at dreje. Igen er det bedst at komme i gang på fast grund, inden du tager dette skridt i luften.

🤔 Regler for elektrik løbehjul

Når du er i trafikken...

🔍 Tricks på elektrisk løbehjul

Hold begge fødder på scooterdækket og hænderne på begge styr og spring...