En god stegepande er guld værd! I langt de fleste hjem bruges den hver dag. Uanset om du laver æg til morgenmad eller steger kød, fisk eller grøntsager til aftensmad, er det vigtigt, at du har en god nonstick-stegepande af høj kvalitet, som er praktisk, holdbar og nem at vedligeholde. Fiskars Hard Face OH stegepande har det hele. Læs videre og find ud af, hvorfor vi mener, at netop denne stegepande er én af de bedste på markedet lige nu.

99/100 vores score
Fiskars Hard Face OPTHIHEAT Stegepande
Hard Face OH stegepande 28 cm
  • Fantastisk kvalitet
  • Fornuftig pris
  • Tidløst design
  • Miljøvenlig
  • Overlegen holdbarhed

Fiskars er kendt for godt nordisk design og høj kvalitet, og deres Hard Face OH stegepande er ingen undtagelse. De har skabt en pande til krævende hverdagsbrug. Den har en ekstra tyk bund af aluminium, som sørger for en jævn og effektiv varmefordeling. Den nye 4-lags Hardtec Superior+ -belægning er helt uden PFOA og PFAS, og det er én af de mest holdbare nonstick-belægninger, der findes. Ikke nok med at belægningen gør panden utrolig modstandsdygtig overfor slid og ridser, men uanset hvad du steger, kan du være sikker på, at dine retter ikke brænder fast selv under høje temperaturer. Samtidig kan du spare på olie og fedtstof, når du steger, og det har helt kart sine sundhedsmæssige fordele.

Vurderingen er en et gennemsnit (1-100) baseret på alle de kriterier, som vi brugte, til at evaluere dette produkt.
99
VARMEEGENSKABER
99
MATERIALE
99
FUNKTIONALITET
98
PRIS
96
Dagens bedste tilbud
Fordele:
  • Ikke for dyr
  • Kvalitet i topklasse
  • Fantastiske varmeegenskaber
  • Robuste materialer
Ulemper:
  • Lidt tung

Ikke nok med at panden har en god varmefordeling, men den indbyggede Energy Base-bund gør at panden opvarmes dobbelt så hurtigt som en almindelig stegepande. Faktisk bruger den 30% mindre energi på glaskeramiske kogeplader, og det er helt klart værd at nævne. Men det er ikke kun på keramiske kogeplader, at panden udmærker sig. Panden er specielt designet til brug på alle tænkelige kogeplader, og Fiskars innovative Optiheat-teknologi forhindrer at panden bliver overophedet på induktionskomfurer. Panden er ovnfast op til 150 grader, og du kan faktisk også bruge panden over åben ild.

Et af de andre fantastiske aspekter ved denne pande er håndtaget, som er lavet af bakelit. Det ligger utrolig godt i hånden og kan tåle høje temperaturer helt op til 300 grader. Så uanset hvor varm panden bliver, kan du uden problemer løfte den med dine bare hænder.

Panden kan tåle at komme i opvaskemaskinen, men det anbefales dog, at du rengør den i hånden med vand og sæbe for at forlænge pandens levetid. Den er til gengæld utrolig nem at rengøre, så det er hurtigt og nemt at holde din pande i topform år efter år.

Nogle vil måske mene at panden er lidt tung, men den er ikke desto mindre nem at håndtere, og man fornemmer med det samme, at man har med et robust og hårdført produkt af høj kvalitet at gøre. Prisen derimod ligger ikke i den tunge ende. Faktisk sælges den til en ganske fornuftig pris, og sammenligner man med materiale og kvalitet, får man virkelig noget for pengene.

Vis mere

Panden er en del af Fiskars Hard Face-serie. Det bredde produktsortiment dækker alle behov indenfor koge- og stegeopgaver i hjemmet. Ligesom resten af serien har panden et matsort, minimalistisk design, som giver den et tidløst og robust look, der passer til ethvert køkken. Der er ingen grund til at gemme denne serie væk i køkkenskabet. Panden har som resten af serien nemlig hul i håndtaget til ophæng, så du kan både spare plads i køkkenskabet og vise dit lækre køkkengrej frem.

  

Det finske firma Fiskars blev grundlagt helt tilbage i 1649, og med et årligt salg på over 1 milliard euro er Fiskars et af Europas bedst sælgende mærker indenfor køkkengrej. Udover den overlegne holdbarhed, fantastiske funktionalitet og det moderne og gennemførte design producerer Fiskars produkter med omtanke for miljøet. Fiskars benytter nemlig genbrugsmaterialer i produktionen, og de arbejder på at minimere brugen af plastik i deres emballage.

Conclusion

Når det kommer til at købe den rigtige nonstick-stegepande, som du kan bruge dag ud og dag ind, bør du ikke gå på kompromis med kvalitet. Det er trods alt en af de ting i køkkenet, som du vil bruge mest i det daglige. Fiskars Hard Face OPTHIHEAT stegepande er efter vores mening en af de bedste stegepander på markedet lige nu.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilket produkt er bedst i test?

Fiskars er kendt for godt nordisk design og høj kvalitet, og deres Hard Face OH stegepande er ingen undtagelse.

🔍 Hvordan tester vi?

Et af de andre fantastiske aspekter ved denne pande er håndtaget, som er lavet af bakelit.

🤔 Hvad skal man se efter, når man vælger?

Det finske firma Fiskars blev grundlagt helt tilbage i 1649, og med et årligt salg på over 1 milliard euro er Fiskars et af Europas bedst sælgende mærker indenfor køkkengrej.