Vores Gennemgangsproces

Hvorfor vi tester

Formålet med alle vores tests er at hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dig. Uanset dit budget og dine præferencer.

At købe et nyt produkt kan ofte blive et ret tidskrævende og til tider dyrt projekt. Der er mange produkter at vælge imellem, og det kan være svært at navigere rundt i alle sortimenterne.

Formålet med vores tests er at spare dig så meget tid som muligt på research, men også at øge chancerne for at du finder det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

Der findes sjældent en “one-size-fits-all”, og derfor har vi altid mindst to produkter med i hver købsguide. Vi kategoriserer altid hvert produkt, så du fra starten ved, hvilken type bruger det passer bedst til.

Jo mere viden du har om produkterne og markedet, jo større chance har du for at gøre et godt køb. Vi gør derfor vores bedste for at fremhæve alle fordele og ulemper ved hvert enkelt produkt.

Hvad vi fokuserer på

Præcis hvad vi kigger på i vores tests, kan variere fra produkt til produkt, alt efter deres funktion. Generelt set kigger vi primært på:

Vi offentliggør og opfører kun produkter, som vi tror på – de produkter, som vi mener er de bedste i deres segment. Så for at blive opført på listen skal du opfylde et godkendt niveau i ovenstående kriterier.

Sådan udføres vores tests

Vores tests følger en bestemt proces, så vi kan give dig en så objektiv, bred og detaljeret vurdering af hvert enkelt produkt som muligt.

Da smag og erfaringer kan være meget forskellige, stoler vi ikke kun på vores egne tests – vi er også meget opmærksomme på, hvad andre forbrugere mener.

Her er vores proces for hver test:

  1. Gennemgå butikker, tests, anmeldelser, fora, nyheder og videoer for at identificere de mest populære og højest bedømte produkter.
  2. Vi tester og anmelder de ovennævnte produkter, i det omfang vi har adgang til dem.
  3. Uanset om vi har adgang til produktet eller ej, laver vi nu research for at se, hvad andre forbrugere mener og har erfaringer med de enkelte produkter.
  4. Vi filtrerer de produkter fra, som ikke lever op til kravene. Det efterlader os med de produkter, der har fået de højeste vurderinger fra os og eksterne anmeldere.
  5. Vi skriver nu den endelige anmeldelse af hvert produkt, der er kommet med i vores bedst i test. Anmeldelsen er en sammenfatning af vores og de eksterne testeres oplevelser og meninger om produktet.

Forskning

Som du kan se, er research en stor del af vores proces og evaluering af hvert produkt. For at kunne give dig en så bred, ægte og detaljeret anmeldelse som muligt, forsøger vi at finde så mange eksterne tests som muligt.

Det betyder, at vi læser tests, anmeldelser, forumindlæg og Youtube-klip for at se, hvad andre forbrugere mener og har af erfaringer.

Størstedelen af vores research kommer fra:

Evaluering

Når vi evaluerer hvert produkt, tager vi hensyn til både vores og andre anmelderes endelige score. Ingen mening vejer tungere end den anden.

Fordi vi indsamler udtalelser fra så mange eksterne stemmer, håber vi at give et så bredt overblik som muligt. Vi ønsker at kunne identificere alle styrker og svagheder ved et produkt, så du nemt kan se, om det opfylder dine kriterier eller ej.

Helt upartisk

Skulle du klikke dig videre fra vores side, til en butik og købe et produkt derfra – kan vi i nogle tilfælde modtage en vis provision for dit køb.

Dette påvirker ikke dit køb eller de oplysninger, der gives på vores hjemmeside.

Vi er opmærksomme på vores omdømme. Hvis vi ikke kan lide et produkt, nævner vi det ikke. I nogle få tilfælde har vi endda advaret om visse produkter, som normalt står højt på listen på andre siders anmeldelser.

Vi bestræber os altid på at være upartiske, ærlige og åbne i vores kommunikation og anbefalinger.