Hvilken hækkeklipper skal jeg købe

Hækkens størrelse og tæthed vil afgøre, hvilken hækstrimmer der bedst passer til dine behov. Hvis hækken har tætte blade og tykke grene, skal du bruge en mere kraftfuld maskine med et bredere klingeafstand end en maskine designet til små indenlandske havehække.

Skriv beskrivelsen af ​​din hæk ned, såsom højde, bredde, grentykkelse, bladtæthed og placering i din have, inden du køber din næste hækketrimmer.

Læs vores stor guide:

Hækkeklipper test

MESTONSKEDE.DK

Strøm

Mens dit instinkt kan være at bare gå efter den mest kraftfulde hækketrimmer der er tilgængelig, kan det være unødvendigt og kan komme med ulemper, der let kan undgås.

Benzintrimmere er generelt de mest kraftfulde. De tilbyder nok power til at tackle de tætte blade og grene med relativ lethed. De har heller ikke et kabel, hvilket betyder, at du ikke er begrænset med dine bevægelser rundt i haven. Disse kræver mere vedligeholdelse end andre hækkeklippertyper, da du skal tilføje brændstof og olie for at drive trimmeren. De er normalt også de tungeste, så sørg for at vælge en let trimmer, hvis du kun har en lille hæk. 

Ligesom benzin-trimmere giver batteri-trimmere dig mulighed for at bevæge dig rundt i haven problemfrit. De har den ekstra fordel, at de er meget stille og dine naboer vil takke dig for det.

Elektriske hækketrimmere kan være velegnede til små haver, men da de kommer med et kabel, der kan være til gene, hvis de hænger på grene. I betragtning af den høje mængde elektricitet der strømmer gennem kablet, er det en anden ting, du bliver nødt til at være opmærksom på, når du arbejder.

Påkrævede knivtyper

Den første ting, der skal overvejes, er skærebladets længde. Generelt kan længere vinger skære mere på én gang, hvilket giver dig mulighed for at få arbejdet gjort hurtigere i modsætning til deres kortere kollegaer. Som et resultat er de bedre egnet, hvis du har mange tætte hække at håndtere. Du vil også være taknemmelig for den ekstra længde, hvis du skal nå højere hække. De kortere knive vil dog være mere manøvrerbare, så igen kommer det ned til den pågældende hæk. Ekstra bladlængde betyder ekstra vægt, som du bliver nødt til at slæbe rundt på. Dette er grunden til, at du bliver nødt til at være opmærksom på, hvad der faktisk kræves, før du køber en hækstrimmer.

Hvor lang tid holder et batteri til hækkeklipper

Hvis du kan afslutte opgaven inden for 40 minutter til 1 time, er en trådløs trimmer perfekt til dig. Hvis du har brug for op til 2 timer, er en trådløs trimmer med et ekstra batteri tilstrækkelig. Men noget mere end det er bare for meget. 

Hvis det tager mere end 2 timer at afslutte opgaven, vil du sandsynligvis have brug for en rigtig lang forlængerledning. At styre den ville også være et mareridt. Men det er alt op til dig virkelig. Hvis du er en virkelig miljøvenlig person, eller hvis du har lyst til, at de trådløse modeller har ringe vedligeholdelse, kan det retfærdiggøre en anelse, så gå efter det.

🤔 Hvilken hækkeklipper skal jeg købe

Hækkens størrelse og tæthed vil afgøre, hvilken hækstrimmer der bedst passer til dine behov...

🔍 Hvor lang tid holder et batteri til hækkeklipper

Hvis du kan afslutte opgaven inden for 40 minutter til 1 time, er en trådløs...