Arbejder du i byggeri? Reparerer du ofte ting rundt i huset? Taber du din telefon en gang om ugen eller mere? Bruger du din telefon under meget ugæstfrie forhold, såsom ekstreme kolde eller våde steder? Hvis du genkender dig selv i et eller flere af ovenstående, kan Cat S61 være en god løsning.

Hvis ikke, bør du sandsynligvis overveje en anden løsning. Cat S60 var verdens første telefon med et termisk kamera, da den blev lanceret i 2016. Nu tilføjer Cat S61 nogle betydelige forbedringer siden.

Bedst i Test Håndværkermobil

Cat S61 Test
98/100 vores score
Cat S61 Håndværker Mobil Test
Hvorfor er dette produkt bedst?
  • Masser af unikke funktioner
  • Holdbar til meget høje specifikationer
  • Lang batterilevetid
  • Forskellig fra noget andet på markedet

Disse inkluderer et forbedret termisk kamera, et laserbaseret måleværktøj, en luftkvalitetssensor og en samlet udvikling i specifikationer. Denne kombination af værktøjer, som ikke kun er softwarebaserede gimmicks, gør Cat S61 til en unik telefon på markedet: Den er ikke bare utrolig hård (op til IP69-specifikationer), men den er også lidt af en schweizisk hærkniv for folk der arbejder med deres hænder.

Desværre har noget af dets software meget brug for opdatering, da telefonen føles undertiden træg og koster 799,99 pund ($ 1.022). Det er stadig et godt køb for nogen, der virkelig har brug for særlige funktioner, men for alle andre er der bedre muligheder derude.

Vurderingen er en et gennemsnit (1-100) baseret på alle de kriterier, som vi brugte, til at evaluere dette produkt.
98
Funktioner
97
Batterilevetid
98
Grænseflade
98
Design
97
Dagens bedste tilbud
Fordele:
  • Masser af unikke funktioner 
  • Holdbar til meget høje specifikationer
  • Forskellig fra noget andet på markedet
Ulemper:
  • Middelmådige specifikationer 
  • Høj prisen

Den har masser af fysiske knapper hvilket gør den brugbar under vandet. Dens gummicover giver dig et godt greb, hvilket gør det sværere for dig ved et uheld at tabe den.

Hvis du tror, ​​du kan få det samme ved at anvende din normale telefon, er svaret nej. Cat S61 kan holdes under vand i dybder op til 3 meter i op til 60 minutter. Den er modstandsdygtigt over for sand, støv, snavs, fugtighed, salttåge og stærke vibrationer. Den kan smides ned på beton fra op til 1,8 meters højde. Den kan også håndtere ekstreme temperaturer (mellem -25 og 55 grader C) og hurtige temperaturændringer, i henhold til det amerikanske militærs MIL SPEC 810G-specifikationer.

Vis mere

Et andet vigtigt punkt: S61’s 1.920 x 1.080 LCD-skærm fungerer med våde fingre og handsker, da selv Android’s typiske Back/Home/Oversigt-knapper er fysiske i stedet for virtuelle.

Håndværker mobil – Konklusion

Hvis du ønsker en telefon, der kan være din sikker “medhjælper” når du arbejder, kan denne være en god løsning, især fordi at en “almindelig” mobil vil oftest være dyr at reperarer i tilfælde af tab eller lignende. Her kan CAT S61’s kabinet ses som en mulig god investering, for at undgå dette. Samtidig kommer den også med særlig bygge-software, der kan gøre dine hændre mere frie fra andre værktøjer og ligendene, men denne software er ikke på niveau med andre mobiler, når det kommer til almindelig dagligdags brug. Den er også svære at finde reservedele til, hvis der bliver behov for dette. Ønsker man mere en traditionel mobil til billigere penge, er det måske mere en oplagt løsning, især hvis telefonen skal bruges i mere “sikre” omgivelser.