Husker du, da Apple overtog Beats Electronics i 2014 i en af ​​de største teknologiaftaler nogensinde? Efter den hastede lukning af Beats Music – takten fortsatte selvfølgelig med Apple Music – har tech-giganten besluttet at være mere skånsom med Beats “hardware”. Den nye (fjerde) Beats Pill-højttaler står som det første produkt, der blev frigivet under Apple-paraplyen. Ironisk nok var den originale Pill en af ​​Beats første selvudviklede produkter, efter afsked med Monster tilbage i 2012 og overraskende har det været godt.

Bedst i Test Højttaler til Mobil

97/100 vores score
Beats Pill+ Højttaler til Mobil Test
Hvorfor er dette produkt bedst?
  • Stor, klar lyd
  • Kan parre højttalere
  • God integration til Apple-brugere
  • USB-telefonopladning

Materialet

Skiftet fra micro USB til Apples lynstik til opladning, så Apple brugere behøver kun at bære et enkelt kabel rundt til både deres telefon og højttaler.

Mere i tråd med Apples designsprog, havde den en ansigtsløftning til et allround slankere, renere design. Ikke kun har volumen, strøm og multifunktionsknappen nu flyttet fra siden til toppen, stikkene bagtil er nu dækket. Skub en gummiklap lidt tilbage for at afdække opladningsstikket eller hele vejen for at komme til 3,5 mm-indgangen og et USB-stik til opladning af din smartphone. Skuffende gør dette dog ikke Pill+ vandtæt, så tag ikke denne højtaler med under vandet.

Et par små priklys ved tænd/sluk-knappen viser også batteriniveauet, så du ikke bliver pludselig fanget midt i sangen.

Egenskaber

Apple har ikke bare forsøgt at gøre højtaleren til sin egen, den har også gjort den bedre. Mens den ældre version hævdede en syv timers batterilevetid, skulle Pill+ feste i 12 (ved lave volumener) fra en tre timers opladning.

Ligesom den gamle pille kan du fordoble doseringen ved at parre to sammen, enten for en stereoydelse eller en simpel oplevelse i flere rum. Men i stedet for at bruge NFC til at gøre dette, letter denne dedikerede app (kun Apples anden Android-app sammen med en iOS-version selvfølgelig) parring, ligesom med UE Boom og Megaboom.

Højtryksrenser test

Appen låser også flere funktioner op: En DJ-tilstand lader to smartphones eller tablets oprette forbindelse til appen for at styre højttaleren, så du kan modvirke din vens tvivlsomme playliste med din egen.

Vurderingen er en et gennemsnit (1-100) baseret på alle de kriterier, som vi brugte, til at evaluere dette produkt.
97
Materialet
96
Egenskaber
97
Lydkvalitet
97
Design
97
Dagens bedste tilbud
Fordele:
  • Stor, klar lyd
  • Kan parre højttalere
  • God integration til Apple-brugere
  • USB-telefonopladning
Ulemper:
  • Pris
  • Kæmper ved høj lydstyrke

Lydkvalitet

Lidt større end den originale pille, og med to nye diskanthøjttalere, der klæber sammen to større bashøjttalere, handler Pill+ om at skabe en større, fyldigere lyd. Apple hævder, at mellemklassens ydeevne også er forbedret.

Det er opmuntrende nyheder. Lydkvaliteten har altid været Beats Pills akilleshæl, og selvom vi næppe har brug for endnu en bærbar Bluetooth-højttaler, er der altid plads til en god udvikling.

Førstehåndsindtrykket er positivt. Den store, solide lyd modvirker sin forgængers tynde, sprøde præsentation med balance.

Disse større drivere og off-vinkel-diskanthøjttalere gør et godt stykke arbejde, med at kaste David Bowies Suffragette City langt ud og tage basguitarer mellem tænderne og give dem god vægt og dybde.

Vis mere

Anstændigt drev og smidighed giver en feisty, opladet gengivelse, og det bliver mødt med klarhed og retfærdige detaljer over hele linjen, selvom vi føler at vokal favoriserer soliditet frem for absolut gennemsigtighed.

Ved lav lydstyrke forbliver pillen klar midt i knusende bækkener og elektriske apparater i Wolf Alice’s You’re a Germ, men når lydstyrken går højere, mister den sin kølighed, hvilket resulterer i en hel del forvrængning.

🏆 Beats Pill Højttaler Materialet

Mere i tråd med Apples designsprog, havde den en ansigtsløftning til et allround slankere...

🔍 Beats Pill Egenskaber

Ligesom den gamle pille kan du fordoble doseringen ved at parre to sammen, enten for en ...

🤔 Lydkvalitet

Det er opmuntrende nyheder. Lydkvaliteten har altid været Beats Pills akilleshæl, og selvom ...