Smartphones giver os muligheden for at holde kontakten med alle, uanset hvor vi er og hvad vi end gør. På grund af dette bliver det nogle gange vanskeligt for os, at holde os væk fra telefonen eller stoppe med at bruge den selv under kørsel, selvom at vi ved at det er farligt for os selv og andre.

Bedst i Test Mobil Holder Bil

98/100 vores score
Fix2car Universal Aktiv Mobil Holder Bil
Hvorfor er dette produkt bedst?
  • Håndfri Kommunikation
  • Solid Montering
  • Universal Bilmontering
  • Udstående Holdbarhed

Vi ved alle, at brug af en smartphone under kørsel er helt i strid med trafikregler. Smartphones kan betragtes som distraktion, der kan forårsage trafikulykker, som kan være skræmmende, men der er virkelig øjeblikke, hvor situationen kalder for at bruge telefonen som at besvare vigtige planlagte telefonopkald, mens du sidder fast i trafikken eller endda får de rigtige retninger, når du ser ud til at gå tabt. Så det er meget vigtigt at have en mobiltelefonholder som FIX2Car Universal Aktiv Holder i din bil.

FIX2Ca Universal Aktiv Holder giver dig bekvemmeligheden ved at bruge din telefon i din bil. Denne mobilholder er en god hjælp til, at bruge din telefon som en håndfri kommunikationsenhed, navigationssystem eller endda til underholdning, uden at du skal tænke på, at du kan være i fare eller til fare for andre i trafikken. Brug den telefon på lovligt og bekvemt vis.

FOR HÅNDFRI KOMMUNIKATION

Besvarelse af vigtige telefonopkald er ikke længere et problem under kørsel. Med FIX2CAR holder du ikke længere telefonen i den ene hånd, mens den anden hånd manøvrerer rattet. Du kan allerede fortsætte med at diskutere vigtige forhold med dine kunder eller nyde at tale med dine kære.

TIL GPS-NAVIGATION

Med FIX2CAR Universal Aktiv Holder behøver du ikke fortsætte med at tage din telefon og kigge på anvisningerne, mens du kører. Tænd bare GPS’en, monter din smartphone, så er du klar. Du kan nemt se på skærmen for at få retninger problemfrit.

Mobil Holder Bil Test

TIL UNDERHOLDNING

Med FIX2CAR Universal Aktiv Holder bliver det lettere at lytte til dine yndlingssange, mens du kører. Du kan let afspille og skifte mellem sange med et par detaljer og minimal distraktion, så al din opmærksomhed er helt fokuseret på vejen fremad.

SOLID MONTERING

En holder af høj kvalitet og nem at installere, der passer til alle mobiltelefoner, Android og iPhone, GPS-tablets og mere.

Vurderingen er en et gennemsnit (1-100) baseret på alle de kriterier, som vi brugte, til at evaluere dette produkt.
98
Materialet
97
Bilmontering
97
Holdbarhed
98
Design
98
Dagens bedste tilbud
Fordele:
  • Stærk holdbarhed der sikre lang levetid
  • Passer til de fleste smartphones
  • Sikker mod tab selv ved svære kørselsforhold
Ulemper:
  • Kræver lidt øvelse for at sætte på første gang
  • Skal bruge en anden monteringsplade for montering første gang

UNIVERSAL BILMONTERING

Kompakt, stilfuldt multifunktionelt design, kan bruges til flere formål på bilens instrumentbræt eller enhver anden flad overflade. Om du har en ny eller gammel bil, kan denne monteres på uden besvær.

NEM BETJENING

Denne magnetiske kraftbaserede bilmontering tilsluttes let til din bil. Den kraftfulde magnet forbliver på plads og holder enheden sikkert inde, modstår de hårdeste vejforhold uden at blokere for udsigten. Ingen stik eller ledninger er nødvendige.

Vis mere

UDSTÅENDE HOLDBARHED

Designet til at modstå varme og høj temperatur. Du vil du nu opleve bekvemmeligheden, ved at køre mens du bruger den mobiltelefon til det du netop gerne vil.

🏆 FIX2Car Universal Aktiv Mobilholder til bil

Vi ved alle, at brug af en smartphone under kørsel er helt i strid med trafikregler...

🔍 For Håndfri Kommunikation

Med FIX2CAR holder du ikke længere telefonen i den ene hånd...

🤔 Universal Bilmontering

Kompakt, stilfuldt multifunktionelt design, kan bruges til flere formål på bilens instrumentbræt ...