Dette er en overkommelig Android-smartphone designet til dem, der har problemer med deres syn eller fingerfærdighed. Med en generøs 2,3-tommer skærm er den også meget ligetil at bruge. Startskærmen er opdelt i enkle ikoner, hvilket gør det let at navigere.

Bedst i Test Mobil Telefon til Ældre

Mobil telefon til ældre test
98/100 vores score
Doro Primo 366 Mobil Telefon Til Ældre Test
Hvorfor er dette produkt bedst?
  • Praktisk
  • Let at anvende
  • Lang batterilevetid
  • Billig

I mellemtiden giver funktionen ‘My Doro’ adgang til indstillinger fra dens egen enhed, hvilket er praktisk til justering af telefonens tekststørrelse, lydstyrke og kontakter. Hjem-knappen fungerer også som en fingeraftrykssensor for ekstra sikkerhed.

En imponerede batterilevetid på op til syv timer til blandet brug og standby-tid på op til 12 dage uden brug. Fra SIM-kortbakken, der kan skubbes ud med en fingernegl til den hjælpsomme opsætning, var det klart, at der var lagt stor vægt på funktioner til dem, der har udfordringer med deres fingerfærdighed og hørelse. Den vil endda også tilpasse farverne på skærmen for dem med synlighedsproblemer. Sammenlignet med mange konkurrenter, der målretter mod et lignende marked, ser den slankt og stilfuldt ud.

Vurderingen er en et gennemsnit (1-100) baseret på alle de kriterier, som vi brugte, til at evaluere dette produkt.
98
Skærm
97
Batterilevetid
98
Grænseflade
98
Design
97
Dagens bedste tilbud
Fordele:
  • Billig
  • Let at anvende
  • Lang batterilevetid
Ulemper:
  • Har ikke de fleste funktioner fra flagskibsmærkerne
  • Dårligt kamera

Denne telefon vinder ingen præmier for hastighed. Når det kommer til at åbne og bruge apps, kan det ikke matche flagskibsenheder. Opløsningen er ikke HD eller 4K, så den ser ikke særlig modern ud. Den bageste kamera tog heller ikke gode billeder og kæmpede for at gøre det i svagt lys. Der er desuden ingen portrættilstand, der får billeder til at se endnu mere professionelle ud.

Vis mere

Doro Primo 366 er en overkommelig smartphone, der er bedst egnet til alle med problemer med synlighed eller fingerfærdighed. Takket være sin store skærm, enkle grænseflade, fjernadgang og nødhjælpsfunktion er den ideel i en nødsituation. Den er ikke hurtig og kameraet er ikke i samme liga som flagskibssmartphones, men dette er rimelige kompromiser, når man overvejer prisen.

Mobil til ældre – Konklusion

Er man ældre og har meget minimal behov for mobiltelefon, hvor den faktisk kun skal bruges som en form for sikkerhedsudstyr, når man er på farten eller lignende, er dette et oplagt valg. Her får man dækket behovet for at ringe og sende SMS, uden mange flere ekstra detaljer. Mobilen har en høj og klar højtaler og man går heller ikke galt i byen med de få knapper der er på telefonen. Batteriet holder også længe og udgør heller ikke en tung del af selve telefonen, så den ikke er tung at slæbe rundt på, hvis man for eksempel har rygproblemer eller lignende.

Hvis man på den anden side er ældre, men stadig ønsker at tage tydelige og klare billeder af familie osv., kan det bedre svare sig, at finde en flagskibstelefon og bruge lidt ekstra tid på, at øve sig på de funktionerne man skal bruge, herunder for eksempel kamera. Det skal også siges, at ikke alle flagsskibstelefoner er indviklede at bruge og man kan altid få hjælp til at justere menuen første gang, så den er lige til og ikke indviklet at navigere rundt på, således at man kun har de apps man skal bruge foran sig, uden for meget ekstra.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilket produkt er bedst i test?

Doro Primo 366 mobil telefon til ældre

🔍 Hvordan tester vi?

Vi evaluerte 14 produkter, undersøkte 20 kilder, vurderte 43 anmeldelser og det tok oss 10+ timer.

🤔 Hvad skal man se efter, når man vælger?

Etter vår menning er det verdt å se på skærm, batterilevetid, grænseflade og ikke minst design når man skal velge El løbehjul .