Trin 1: Indstil Windows Update til automatisk at downloade driversoftware. Bekræft derefter at din computer er indstillet til automatisk at downloade driversoftware. I Windows skal du søge efter og åbne “Skift enhedsinstallationsindstillinger”. I vinduet skal du vælge “Ja” og derefter klikke på “Gem” ændringer.

Læs vores stor guide:

PRINTER TEST

Trin 2: Tilslut din printer til computeren før driverinstallationen påbegyndes, via enten:

Trin 3: Installer printerdriveren med guiden “Tilføj printer”

Brug guiden til at tilføje en printer, for at installere den indbyggede printerdriver.

Trin 4: Udskriv dokument for at sikre, at din printer fungerer. Hvis du kan udskrive, er printerdriveren installeret. Hvis du ikke kan udskrive, skal du fortsætte til de ofte stillede spørgsmål for at få hjælp.

Trin 5: Scan et dokument (hvis det understøttes), for at sikre at scanneren fungerer. Hvis du kan scanne, er den indbyggede driver installeret og fungerer. Hvis du ikke kan scanne, skal du fortsætte til de ofte stillede spørgsmål for at få hjælp.

Husk altid at tjekke siden for ofte stillede spørgsmål, hvis du har udfordringer med at gennemføre installationen af din nye HP printer.

Printer test

Bedste printer til hjemmet

Brother MFC-J895 er blevet kåret på toppen i 2020, som den bedste printer til hjemmebrug. Den er til en overkommelig pris, let at opsætte og bruge – og det er hurtigt og leverer både dokumenter og udskriver fotos end gennemsnittet af andre printere på markedet. Den kan scanne, faxe og kopiere og har en 2,7-tommer farvetouchscreen og en 150-siders kassettekapacitet.

Bedst af alt er den effektivt: De fire inkluderede printerblækpatroner – som hver er dobbelt så store som den typiske patron – vare længere end nogen anden inkjet.. Som følge heraf havde J895 efter identiske arbejdsbelastninger stadig 40% af sit blæk, efter at konkurrenten var løbet tør. MFC-J895’s gennemtænkte design giver adgang til blækpatronerne gennem et frontpanel, hvilket gør dem lette at bytte ud. Brother tilbyder to års garanti, mens de andre giver kun et års dækning. Vores eneste minus er billedkvalitet – en vigtig overvejelse for at være sikker på at du har truffet det rigtige valg. Især billeder er mindre farverige og med høj kontrast end dem, der blev produceret af lignende modeller fra Epson og Canon. Til daglig brug er Brother MFC-J895 stadig en god printer, der tilbyder den bedste kombination af pris, ydeevne og brugervenlighed.

Arbejder man dog på et hjemmekontor, hvor der er behov for tungere printing, skal man overveje at købe en større printer, hvis behovet er et kontorbehov, selvom man stadig er derhjemme. Her skal man også overveje hvor man sidder man gerne vil print, i forhold til den kapacitet som printeren kan give, da det i dette tilfælde bedre kan betale sig at investere i en større laserprinter der kan give mange flere sider hurtigere og til en billigere pris.

🤔 HP printer installation

Trin 1: Indstil Windows Update til automatisk at downloade driversoftware...

🔍 Bedste printer til hjemmet

Den er til en overkommelig pris, let at opsætte og bruge - og det er hurtigt og leverer ...