Moderne elektriske barbermaskiner kan levere imponerende tætte barberinger, men de kan ikke helt matche tætheden på manuelle barbermaskiner.

Professionel skægtrimmer

Brauns Series 7-modeller er de bedste elektriske barbermaskiner til fjernelse af ansigtshår. Serie 7 barbermaskiner producerer konsekvent tætte, behagelige barberinger og er nemme at bruge og vedligeholde.

Læs vores stor guide:

HÅRTRIMMER TEST

Brauns barbermaskiner i serie 7 har eksisteret i forskellige former i mere end et årti, og de har opbygget et ry for at producere tætte barberinger, være holdbare og give komfort og værdi. Series 7 har været et flerårigt valg i mange kundeanmeldelser og publikationer, herunder på Wirecutter siden 2015. Den er stadig vores yndling og det er blevet et endnu bedre valg, fordi at den er betydeligt billigere end det plejede at være. 7085cc og 7020’erne giver den samme barbering i høj kvalitet som vores valg, men de kommer hver med forskellige sæt tilbehør. Vi tror, at den nye 7071cc har de funktioner, som de fleste mennesker ønsker eller har brug for, men priserne har en tendens til at svinge, og hvis du finder en af de andre for betydeligt mindre, vil du ikke gå glip af meget.

Braun hævder, at Series 9 kan tackle tre dages hårdt skægvækst. Serie 9 satte en standard for ydeevne og hastighed, som de fleste var enige om. Den oversteg enhver anden, men de fleste mennesker der barberer deres ansigtshår behøver ikke performance boostet. Næsten alle kan få en barbering, der er lige så præcis som fra Series 7.

Braun Series 7 er sin højere pris værd, men Remington F5-5800 er et overraskende kompetent budgetalternativ. Den giver troværdige stubnivelleringsresultater til en overkommelig pris. Ingen troede, at den var på niveau med en Braun og i modsætning til Braun Series 7 og 9-modellerne, kommer denne Remington ikke med et rengøringssystem. Baseret på vores forskning og test, mener vi, at en folie barbermaskine producerer en bedre barbering for de fleste ansigtshår. Men hvis du foretrækker en roterende stil, skal du overveje Philips Norelco’s Shaver 9300 (eller en anden model i brandets 9000-serie). Roterende barbermaskiner fungerer forskelligt end folie barbermaskiner ved hjælp af flydende hoveder, der griber og fjerner hår, som nogle mennesker finder mere behagelige.

Skægtrimmer med opsamler

Der er masser af trimmere derude, og det kan være svært at komme rundt om al den hype. Vakuumtrimmere kan være super nyttige, fordi de tager del i arbejdet efter barbering for dig. De kan rydde op, så snart rodet starter, så du kan fokusere mere på barbering. Husk at der ikke er en enkelt trimmer, der passer til alles behov, og du skal muligvis grave lidt dybere for at finde den rette trimmer til dig.

🤔 Professionel skægtrimmer

Brauns barbermaskiner i serie 7 har eksisteret i forskellige former i mere...

🔍 Skægtrimmer med opsamler

Der er masser af trimmere derude, og det kan være svært at komme rundt om...