Der er et stort antal Galaxy Tabs at vælge imellem, men ud over alt hvad der tilbydes, skiller Galaxy Tab S7 sig ud.

Nyeste Samsung Tablet

Der er et stort antal Galaxy Tabs at vælge imellem, men ud over alt hvad der tilbydes, skiller Galaxy Tab S7 sig ud. Det er en af ​​de nyeste tablets i Samsungs lineup og for de fleste vil det være den bedste, man kan købe.

Det vigtigste aspekt af enhver tablet er dens skærm, og i disse henseender har Tab S7 meget at byde på. Den har et 11-tommers LCD-panel med en opløsning på 2560×1600 og en hurtig 120Hz opdateringshastighed. Uanset om du spiller mange spil eller ser masser film, vil de alle se fremragende ud på Tab S7. Plus takket være Snapdragon 865+ -processoren og 8 GB RAM, kan du gøre det meste af det du vil, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Læs vores stor guide:

Tablet Test

Samsung inkluderer en S-pen med Tab S7 uden ekstra omkostninger. Med denne version af den ikoniske stylus, der kun giver 9 ms latenstid til flot tegning og skrivning. Når du ikke bruger den, skal du bare placere S Pen på bagsiden af Tab S7, så magneten holder den sikker.

Tablet til børn

Uden tvivl er Amazon Fire HD 8 Kids Edition den bedste tablet til børn, som du kan købe. 2-års garanti, 10-timers batteri og robust sæt forældrekontrol. Tablettens form som kommer i gul, lyserød eller blå – beskytter den mod dråber og ridser.

Fire HD 8 leveres med Amazons 2-årige “bekymringsfri garanti”, der dækker utilsigtet skade. Så hvis dit barn taber den på toilettet og gør det ubrugeligt, erstatter Amazon den uden yderliger betingelser.

Tablet Test

Tabletten kører Amazons modificerede version af Android, så den har ikke Google Play Butik, men den er meget nemmere at bruge og navigere. Du kan ændre brugeroplevelsen baseret på, hvem der bruger tabletten, hvad enten det er et barn, en teenager eller en forældre, hvilket er en funktion som iPad mangler. Forældre er i stand til at indstille præferencer, der begrænser brugen, blokerer køb og beskytter mod barnets alders upassende indhold.

Amazon giver også købere et 1-års abonnement på FreeTime Unlimited, et indholdsbibliotek, der giver børn adgang til tusindvis af aldersrelaterede videoer, bøger, spil og apps. Tabletten er udstyret med 32 GB lagerplads (den samme størrelse som den billigste iPad), og den understøtter microSD-kort for at give mere plads til film og spil. Fire 8 HD Kids Edition fik også en høj anmeldelse fra Digital Trends, for sin fremragende garanti og nemme opsætning.

Hvis du har et budget, skal du shoppe den lidt mindre Amazon Fire HD 7 Kids Edition, som kun har 16 GB lagerplads. For forældre, der har lidt ældre børn, anbefaler vi Amazon Fire HD 10, som ikke har den tykke form, men tilbyder en større skærm og hurtigere processor. Teenagere vil også elske de mindre Fire HD 7 eller Fire HD 8 tabletter, som er ultra bærbare og typisk koster mindre end andre mærker, afhængigt af hvilken størrelse harddisk du vælger. Disse traditionelle ikke-børns udgaver af Fire HD-tabletter er også et bedre valg for forældre, der ønsker at downloade videoer fra apps som Netflix, som deres børn kan se uden en internetforbindelse.

🤔 Nyeste Samsung tablet

Det vigtigste aspekt af enhver tablet er dens skærm, og i disse henseender...

🔍 Tablet til børn

Fire HD 8 leveres med Amazons 2-årige bekymringsfri garanti, der dækker...