Hvor mange watt skal en håndstøvsuger helst have?

Motoren i støvsugerens indgangseffekt måles i watt. Selvom denne specifikation ikke tager højde for motorens effektivitet, antallet af blæsere eller det samlede støvsugerdesign, er motoreffekt en gyldig måde at evaluere og sammenligne motorens effekt på.

Mens den ideelle sammenligning er motorindgangseffekt i watt af produkt A sammenlignet med motorindgangseffekt i watt fra produkt B, leverer nogle producenter ikke specifikationer for motorindgangseffekt i form af watt, men vurderer i stedet hele støvsugeren i ampere. Dette kan gøre det svært at sammenligne på tværs af mærker.

Læs vores stor guide:

Håndstøvsuger test

MESTONSKEDE.DK

Du kan dog konvertere forstærkere til watt ved hjælp af formlen, forstærkere x 120 (volt) = watt. Eller omvendt kan du konvertere watt til forstærkere efter formlen, watt / volt (altid 120) = forstærkere. For eksempel konverterer en 1400 watt motor til 11,67 ampere (1400/120 = 11,67).

Hvilken håndstøvsuger?

Som navnet siger, er håndholdte støvsugere små, lette og meget bærbare. De fleste er trådløse, hvilket giver dig friheden til hurtigt at håndtere pletrensningsjob. Håndholdte støvsugere kan tackle opgaver såsom at rense spild på en bordplade, kæledyrshår, støv på persienner eller snavs på køretøjets gulvmåtter. Ledningsmodeller er også tilgængelige, hvilket giver dig langvarig kraft. Du kan også finde nogle, der kan forbindes til en stikkontakt til køretøjstilbehør. Visse modeller kan håndtere vådsugning og andre har en motoriseret børste, der giver dig ekstra rengøringsevne.

Håndstøvsugere er nyttige rundt i køkkenet og andre områder af hjemmet. De er let gemt væk i skabet og tager mindre plads end en traditionel opretstående støvsuger. De fleste kan opdeles i to enheder, hvor en håndholdt støvsuger er en del af stikkontakten.

For håndholdte modeller (som for de fleste trådløse apparater), jo mere batteri, desto bedre er ydelsen sandsynligvis. Håndholdte støvsugere mister generelt strøm, når deres batteriopladning løber tør. Imidlertid har nyt design og teknologi, såsom lithium-ion-batterier, ført til forbedrede levetid og snavsopsamling.

Black + Decker 20V Max Lithium Pivot BDH2000PL har mere sugning end noget andet håndholdt vakuum, bortset fra en super dyr Dyson. Den kan let suge korn, støv, sand og andet almindeligt snavs hurtigt, og den er stærk nok til at samle kæledyrshår uden specielt værktøj. Med den ekstra rengøringskraft, skal dennes kørselstid være lige nok til at rydde op i det indre af en tre-rækkes minivan eller SUV. Den drejelige dyse gør det lettere at komme ind i sprækker, som f.eks. mellem bilsæder, end med en traditionel støvsuger. Vi kan især lide alt-i-et-designet uden vedhæftede filer som man kan miste.

Hvilken Håndstøvsuger – Konklusion

I sidste ende er det op til hustanden selv, at vurdere hvilken støvsuger deh ar brug for, eller om de måske kan købe både den store og lille model og bruge dem til hvert sit behov. For eksempel hvis man har bil, kan den lille støvsuger være til gavn, hvor den store kan klare almindelig husstøvsugning.

🤔 Hvor mange watt skal en håndstøvsuger helst have

Mens den ideelle sammenligning er motorindgangseffekt i watt af produkt A sammenlignet ...

🔍 Hvilken håndstøvsuger

Håndstøvsugere er nyttige rundt i køkkenet og andre områder af hjemmet. De er let gemt væk ...