Højtryksrenser (hvor mange bar)

Når det kommer til at købe en højtryksrenser til f.eks. at rengøre din bil, men derefter ønsker at rengøre din indkørsel også, så sørg for at specifikationerne er passende og gode nok til det du har brug for, og køb den bedste højtryksrenser, du har råd til. 

Nedenfor får du en idé om, hvilket bartryk der passer til hvilke job. 

LET BRUG – 100 BAR 

MELLEMBRUG – 110 TIL 130 BAR 

KRAFTIG BRUG – 130 BAR + 

Læs vores stor guide:

Højtryksrenser Test

Hvis du bare vil bruge den til at rengøre din bil, er du i den nederste ende af sortimentet mere end god nok, du vil ikke have noget for højt, da dette kan beskadige lakering af din bil, på grund af den høje effekt af presset. Hvis du planlægger at vaske terrassen, så vil det højere tryk være meget nyttigt i dette tilfælde til at fjerne hårdt snavs, så den øverste ende af intervallerne vil være fantastisk til dette. 

Imprægnering af fliser efter højtryksrenser

1. Fejning af terrasseområdet

Det er vigtigt at feje området grundigt inden arbejdet påbegyndes. Skyl derefter med vand. Man kan allerede udføre en solid grundrengøring med en højtryksrenser.

2. Dæk metaldele

De fleste stenrensere indeholder syrer. Derfor er det vigtigt at dække alle metaldele i miljøet. Du skal også beskytte vinduerne og deres rammer.

Alle rengøringsmidler, der er tilgængelige til dette formål, skal først fortyndes. For at gøre dette skal du udfylde rengøringsmidlet i henhold til producentens anvisninger i højtryksrenser og fortynde med vand. Som jeg sagde, disse rengøringsmidler er sure. Derfor er det vigtigt at beskytte dine øjne og hænder.

4. Overhold eksponeringstiden som specificeret

Afhængigt af om du har købt et surt eller et alkalisk rengøringsmiddel, kan det tage lidt tid, før du kan begynde at rengøre det. Arbejd derefter med en skrubber.

5. Skyl grundigt

Efter rengøring skal skyllepladerne skylles grundigt. Du bør ikke spare med vand og muligvis prøve igen med højtryksrenseren.

6. Påfør imprægnering

Terrassefliserne skal først være grundigt tørre i et par dage, inden du kan anvende imprægnering. Hvis du vil bruge den samme tryksprøjte til imprægnering, skal du skylle den flere gange med vand.

Hæld derefter imprægnering ufortyndet i tryksprøjten og spray overfladen så jævnt som muligt. Nogle imprægneringer skal påføres med en rulle. Derefter arbejdes pladerækkerne en efter en.

🤔 Højtryksrenser - hvor mange bar?

Nedenfor får du en idé om, hvilket bartryk der passer til hvilke job...

🔍 Imprægnering af fliser efter højtryksrenser

1. Fejning af terrasseområdet Det er vigtigt at feje området grundigt ...