Alle har deres egne grunde til at finde en persons placering efter mobiltelefonnummer. For forældre vil de måske finde ud af deres børns omtrentlige placering, for at sikre deres sikkerhed. For ægtepar, der har mistanke om utroskab, giver sporing af deres ægtefælles placering dem ro i sindet.

Læs vores stor guide:

HÅNDVÆRKERMOBIL

Fra tid til anden vil nogle arbejdsgivere muligvis bruge denne metode, til at kontrollere deres medarbejdere for at sikre, at de udfører deres arbejde på stedet. Men uanset formålet giver nutidens generation af avanceret digital teknologi, kapacitet og fleksibilitet til at finde dine nære venner på mange måder.

Spor en andens mobil

Hvis du er ivrig efter at finde ud af, hvordan det fungerer, skal du sørge for at have dit udstyr klar. Disse effektive metoder viser, at det ikke er så svært at finde en persons placering efter mobilnummer.

Download Spyera-appen

Som navnet siger, er Spyera en spion-applikation og også et telefonnummer tracker, der hjælper dig med at spore en persons placering ved hjælp af et mobiltelefonnummer. Den hjælper dig med at fjernovervåge folks telefonaktiviteter, eller sikre dine børns enheder mod skadelig aktivitet på nettet. Ligeledes er den også kompatibel med Android, iPhone, iPad, Windows PC og Mac OS.

Sådan bruges Spyera:

• Køb en applikations licens fra dens officielle hjemmeside.

• Applikationen på dit måls telefon.

• Åbn dit Spyera-webpanel, og følg dit måls placering.

• Spyera bruger GPS på målets enhed og sender det til dit webpanel for at få adgang til dataene. Hvis målets enhed ikke har GPS, bruger applikationen Wi-fi-forbindelsen, til at hente oplysningerne og sende dem til webpanelet. Spyera er tilgængelig både på Android og iOS.

Navn på opkalds-id (CNAM)

En anden nyttig metode til, hvordan man finder en persons placering ved hjælp af et mobiltelefonnummer, er at bruge CNAM-opslagsværktøjer på nettet. Hvad CNAM gør, er at det giver dig mulighed for at identificere en opkalders placering. Ikke kun det, men den afslører også alle vigtige oplysninger, herunder ejerens navn, den nøjagtige by og angiver, hvor en person befinder sig i. Ulempen er dog, at du skal betale et mindre gebyr, før du får adgang til oplysningerne.

Der er to mulige ulemper ved denne metode:

CNAM-blokering. Hvis den person, du forsøger at finde, bruger en CNAM-blocker, identificeres opkaldet ikke, da denne funktion skjuler den der ringer op og vedkommendes telefonnummer.

Robotstyret opkald. Ukendte opkald viser ingen detaljer om telefonnummeret.

Sociale medier eller Google-søgning

Den nemmeste telefonnummer-søgning er at slå op på det telefonnummer, du sporer i søgemaskinen på Facebook og Google.

Resultaterne viser, om telefonnummeret er knyttet til en konto på internettet, der er på Facebook eller andre sociale mediesider. Hvis det er tilsluttet, kan du spore placeringen af ​​telefonnummeret ved at besøge profilen, så længe det er indstillet offentligt.

Søg via. De Gule Sider

Hvem bekymrer sig om traditionelle metoder eller ej, så længe de fungerer. De Gule Sider er en af ​​de sidste muligheder, for at hjælpe dig med at finde det du ønsker. Ved at indtaste et nummer gennem denne tjeneste, kan du nemt spore en persons hjemmeadresse, der er knyttet til telefonnummeret.

Hvordan det faktisk fungerer er, at du bruger telefonnummeret til at spore en persons profil og til sidst afsløre hans eller hendes detaljer, på en mere sikker og absolut lovlig måde.

Find din mobil

Find min iPhone til iOS

Find min iPhone fungerer nøjagtigt som Find min enhed. I stedet for at arbejde på Android fungerer det perfekt for iPhone-brugere. Du kan spore din telefons placering, endda låse og slette dens data, så længe den er forbundet til internettet.

Den eneste forskel er at Find min iPhone-funktion allerede er indbygget i iOS, så du behøver ikke downloade den fra App Store.

Trin til aktivering af applikationen:

• Gå til indstillinger.

• Tryk på dit navn og Apple ID øverst

• Tryk på iCloud.

• Vælg Find min iPhone og skift for at aktivere den.

Du kan nu spore din telefon på nettet via iCloud.com, eller ved at logge på dit iCloud-id fra enhver iPhone, iPad eller MacBook.

Læs vores stor guide:

MOBILTELEFON TIL ÆLDRE

Find min enhed til Android

‘Find min enhed’ giver dig mulighed for at spore telefonen eksternt. Det er en komponent i Google Play Protect, designet til at beskytte din telefon mod ondsindede applikationer og uautoriseret adgang. Det kører dog kun på Android 4.0 Ice Cream Sandwich eller nyere.

Trin til at downloade applikationen:

• Gå til Google Play Butik og søg efter “Find min enhed.”

• Tryk på det første søgeresultat og installer det.

• Efter installationen skal du logge på Find min enhed, ved hjælp af den Google-konto, du vil bruge tjenesten med.

• Giv placeringsadgang til applikationen. Sørg for, at din telefon har forbindelse til internettet.

• Endelig kan du nu spore din telefon og bruge ekstra funktioner, såsom at låse og slette din telefons data eksternt.

Hvis du søger efter nogen i et lukket område, skal du skifte til Indoor Maps for at øge nøjagtigheden. Brugere kan også effektivt slette eller låse enheden med tilpassede meddelelser og numre på den mobile låseskærm.

🏆 Spor en andens mobil

Disse effektive metoder viser, at det ikke er så svært at finde en persons placering efter mobilnummer...

🔍 Sociale medier eller Google-søgning

Den nemmeste telefonnummer-søgning er at slå op på det telefonnummer, du sporer...

🤔 Find min iPhone til iOS

Find min iPhone fungerer nøjagtigt som Find min enhed. I stedet for at ...